Mount Cook

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Glentanner in Mount Cook (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mount Cook. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mount Cook.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Glentanner
IATA code: GTN
ICAO code: NZMC
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18575 kilometer vliegen naar Glentanner in Mount Cook. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mount Cook is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Glentanner op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Glentanner in Mount Cook (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Glentanner in Mount Cook (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Mount Cook, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
broken clouds
17/14°C 40 km/h, NNE 71% 757.56 mmHg
thu dec 7
sky is clear
16/14°C 39 km/h, N 72% 758.31 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
16/14°C 18 km/h, S 68% 764.32 mmHg
sat dec 9
broken clouds
17/15°C 51 km/h, NNW 76% 762.07 mmHg
sun dec 10
light rain
16/13°C 55 km/h, NNW 90% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.