Mudgee

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mudgee in Mudgee (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mudgee. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mudgee.
vlag van Australië
Vliegveld: Mudgee
IATA code: DGE
ICAO code: YMDG
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16446 kilometer vliegen naar Mudgee in Mudgee. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mudgee is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mudgee op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mudgee in Mudgee (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mudgee in Mudgee (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Mudgee, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
overcast clouds
14/10°C 10 km/h, ESE 63% 770.32 mmHg
wed jun 7
few clouds
20/10°C 10 km/h, N 49% 768.07 mmHg
thu jun 8
heavy intensity rain
14/8°C 19 km/h, NNW 80% 761.31 mmHg
fri jun 9
light rain
11/8°C 12 km/h, WNW 72% 764.32 mmHg
sat jun 10
sky is clear
15/6°C 9 km/h, SSW 40% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.