Mulhouse

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Euroairport Swiss in Mulhouse (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mulhouse. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mulhouse.
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Euroairport Swiss
IATA code: BSL
ICAO code: _BSL
Hoofdstad van Zwitserland: Berne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 560 kilometer vliegen naar Euroairport Swiss in Mulhouse. Een vlucht duurt ongeveer 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mulhouse is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Euroairport Swiss op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Euroairport Swiss in Mulhouse (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Euroairport Swiss in Mulhouse (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Arrondissement de Mulhouse, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
scattered clouds
6/5°C 7 km/h, SE 86% 773.32 mmHg
sun nov 27
scattered clouds
7/6°C 8 km/h, SE 65% 768.07 mmHg
mon nov 28
light rain
8/7°C 12 km/h, SW 78% 759.81 mmHg
tue nov 29
light rain
7/5°C 6 km/h, SW 87% 763.57 mmHg
wed nov 30
light rain
7/5°C 10 km/h, NNE 82% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.