Muscat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Seeb in Muscat (Oman). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Muscat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Muscat.
vlag van Oman
Vliegveld: Seeb
IATA code: MCT
ICAO code: OOMS
Hoofdstad van Oman: Muscat

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5501 kilometer vliegen naar Seeb in Muscat. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Muscat is Asia/Muscat en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Seeb op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Seeb in Muscat (Oman). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Seeb in Muscat (Oman). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Muscat, OM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
sky is clear
25/23°C 12 km/h, N 43% 765.07 mmHg
thu dec 9
few clouds
25/23°C 16 km/h, E 41% 765.82 mmHg
fri dec 10
sky is clear
24/22°C 15 km/h, E 39% 766.57 mmHg
sat dec 11
broken clouds
23/22°C 10 km/h, SSE 40% 765.82 mmHg
sun dec 12
sky is clear
24/22°C 9 km/h, NNW 36% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oman

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode OMR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oman is 240 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oman te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +968 of 00968.

Comments are closed.