Mzuzu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mzuzu in Mzuzu (Malawi). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mzuzu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mzuzu.
vlag van Malawi
Vliegveld: Mzuzu
IATA code: ZZU
ICAO code: FWUU
Hoofdstad van Malawi: Lilongwe

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7621 kilometer vliegen naar Mzuzu in Mzuzu. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mzuzu is Africa/Blantyre en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mzuzu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mzuzu in Mzuzu (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mzuzu in Mzuzu (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Mzuzu, MW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
sky is clear
23/14°C 16 km/h, ESE 46% 765.07 mmHg
sun jul 14
overcast clouds
23/14°C 16 km/h, ESE 38% 764.32 mmHg
mon jul 15
scattered clouds
24/14°C 16 km/h, SE 32% 763.57 mmHg
tue jul 16
sky is clear
23/14°C 15 km/h, SE 40% 763.57 mmHg
wed jul 17
broken clouds
23/14°C 16 km/h, SE 42% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Malawi

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwacha. Valutacode MWK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Malawi is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Malawi te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +265 of 00265.