Nakhichevan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nakhichevan in Nakhichevan (Azerbeidzjan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nakhichevan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nakhichevan.
vlag van Azerbeidzjan
Vliegveld: Nakhichevan
IATA code: NAJ
ICAO code: UBBN
Hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3420 kilometer vliegen naar Nakhichevan in Nakhichevan. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nakhichevan is Asia/Baku en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nakhichevan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nakhichevan in Nakhichevan (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nakhichevan in Nakhichevan (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Nakhichevan, AZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
33/27°C 31 km/h, SE 20% 754.56 mmHg
fri jul 19
light rain
31/27°C 30 km/h, ESE 25% 753.06 mmHg
sat jul 20
light rain
31/24°C 24 km/h, WNW 28% 750.81 mmHg
sun jul 21
light rain
30/30°C 17 km/h, W 38% 753.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
32/31°C 15 km/h, ESE 31% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Azerbeidzjan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode AZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Azerbeidzjan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Azerbeidzjan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +994 of 00994.