Nakina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nakina in Nakina (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nakina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nakina.
vlag van Canada
Vliegveld: Nakina
IATA code: YQN
ICAO code: CYQN
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5926 kilometer vliegen naar Nakina in Nakina. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nakina is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nakina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nakina in Nakina (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nakina in Nakina (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Nakina, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
scattered clouds
20/14°C 15 km/h, ESE 56% 768.07 mmHg
sun sep 24
few clouds
22/17°C 15 km/h, ESE 51% 767.32 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
20/13°C 15 km/h, ESE 52% 769.57 mmHg
tue sep 26
scattered clouds
22/12°C 12 km/h, SE 40% 769.57 mmHg
wed sep 27
sky is clear
21/13°C 18 km/h, S 37% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.