Nanhai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nanhai Ferry in Nanhai (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nanhai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nanhai.
vlag van China
Vliegveld: Nanhai Ferry
IATA code: ZEF
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6616 kilometer vliegen naar Nanhai Ferry in Nanhai. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nanhai is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nanhai Ferry op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nanhai Ferry in Nanhai (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nanhai Ferry in Nanhai (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2022 - Sun
Nanhai, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun nov 27
light rain
21/17°C 16 km/h, N 66% 754.56 mmHg
mon nov 28
moderate rain
15/10°C 34 km/h, NNE 79% 759.81 mmHg
tue nov 29
light rain
10/4°C 37 km/h, NNE 51% 770.32 mmHg
wed nov 30
rain and snow
3/2°C 28 km/h, NNE 41% 780.82 mmHg
thu dec 1
light snow
3/3°C 17 km/h, N 38% 778.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.