Napoli

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mergellina Harbour in Napoli (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Napoli. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Napoli.
vlag van Italië
Vliegveld: Mergellina Harbour
IATA code: ZMJ
ICAO code:
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1464 kilometer vliegen naar Mergellina Harbour in Napoli. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Napoli is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mergellina Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mergellina Harbour in Napoli (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mergellina Harbour in Napoli (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Naples, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
scattered clouds
28/26°C 14 km/h, SW 62% 758.31 mmHg
sun jul 21
sky is clear
28/27°C 14 km/h, SW 58% 757.56 mmHg
mon jul 22
moderate rain
28/26°C 29 km/h, SSE 65% 756.06 mmHg
tue jul 23
sky is clear
30/27°C 22 km/h, W 42% 758.31 mmHg
wed jul 24
sky is clear
28/25°C 19 km/h, WSW 62% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.