Nassau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Paradise Island Seaplane Base in Nassau (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nassau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nassau.
vlag van Bahama's
Vliegveld: Paradise Island Seaplane Base
IATA code: WZY
ICAO code:
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7304 kilometer vliegen naar Paradise Island Seaplane Base in Nassau. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nassau is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Paradise Island Seaplane Base op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Paradise Island Seaplane Base in Nassau (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Paradise Island Seaplane Base in Nassau (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Nassau, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
overcast clouds
24/21°C 18 km/h, SSW 49% 758.31 mmHg
sat may 25
overcast clouds
24/17°C 18 km/h, SSE 36% 759.06 mmHg
sun may 26
light rain
23/17°C 20 km/h, S 62% 760.56 mmHg
mon may 27
moderate rain
18/17°C 28 km/h, S 84% 760.56 mmHg
tue may 28
light rain
24/21°C 21 km/h, WSW 50% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.