Neerlerit Inaat

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Neerlerit Inaat Airport in Neerlerit Inaat (Groenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Neerlerit Inaat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Neerlerit Inaat.

Vliegveld: Neerlerit Inaat Airport
Plaats: Neerlerit Inaat
IATA code: CNP

Timezone
De timezone van Neerlerit Inaat is America/Scoresbysund.

Betaalmiddel
In Groenland is de officiële munteenheid de Deense kroon. Valutacode DKK.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Groenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +299 of 00299.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Neerlerit Inaat Airport in Neerlerit Inaat (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Neerlerit Inaat Airport in Neerlerit Inaat (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Neerlerit Inaat Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.