New Delhi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Indira Gandhi International in New Delhi (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in New Delhi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in New Delhi.
vlag van India
Vliegveld: Indira Gandhi International
IATA code: DEL
ICAO code: VIDP
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6363 kilometer vliegen naar Indira Gandhi International in New Delhi. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van New Delhi is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Indira Gandhi International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Indira Gandhi International in New Delhi (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Indira Gandhi International in New Delhi (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
New Delhi, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
overcast clouds
23/16°C 20 km/h, NNW 21% 764.32 mmHg
wed feb 28
sky is clear
24/19°C 15 km/h, WNW 21% 762.82 mmHg
thu feb 29
sky is clear
26/21°C 13 km/h, WNW 18% 761.31 mmHg
fri mar 1
broken clouds
28/23°C 12 km/h, ENE 15% 761.31 mmHg
sat mar 2
light rain
27/18°C 20 km/h, ENE 27% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.