Ngoma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ngoma in Ngoma (Zambia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ngoma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ngoma.
vlag van Zambia
Vliegveld: Ngoma
IATA code: ZGM
ICAO code:
Hoofdstad van Zambia: Lusaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7861 kilometer vliegen naar Ngoma in Ngoma. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ngoma is Africa/Lusaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ngoma op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ngoma in Ngoma (Zambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ngoma in Ngoma (Zambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Ngoma, RW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
light rain
27/18°C 14 km/h, E 44% 759.81 mmHg
sun sep 24
few clouds
29/19°C 10 km/h, ESE 34% 759.81 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
29/20°C 10 km/h, E 33% 759.06 mmHg
tue sep 26
light rain
29/17°C 7 km/h, ENE 35% 758.31 mmHg
wed sep 27
heavy intensity rain
27/16°C 10 km/h, SW 42% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zambia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwacha. Valutacode ZMK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zambia is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zambia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +260 of 00260.