Nha Trang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cam Ranh in Nha Trang (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nha Trang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nha Trang.
vlag van Vietnam
Vliegveld: Cam Ranh
IATA code: CXR
ICAO code: VVCR
Hoofdstad van Vietnam: Hanoi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9911 kilometer vliegen naar Cam Ranh in Nha Trang. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nha Trang is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cam Ranh op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cam Ranh in Nha Trang (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cam Ranh in Nha Trang (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Nha Trang, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
light rain
30/24°C 24 km/h, NNE 74% 759.06 mmHg
sat dec 2
moderate rain
26/24°C 19 km/h, NNE 90% 760.56 mmHg
sun dec 3
moderate rain
27/24°C 17 km/h, NNE 80% 760.56 mmHg
mon dec 4
light rain
28/24°C 15 km/h, NE 75% 759.81 mmHg
tue dec 5
light rain
28/24°C 18 km/h, NE 71% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vietnam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam is 220 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.