Norfolk Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Norfolk Island in Norfolk Island (Norfolk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Norfolk Island is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Norfolk Island
IATA code: NLK
ICAO code: YSNF

Hoofdstad van Norfolk: Kingston
Aantal inwoners: 1828
vlag van Norfolk

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Norfolk Island is Pacific/Norfolk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Norfolk Island op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Norfolk en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +672 of 00672.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Norfolk Island in Norfolk Island (Norfolk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Norfolk Island in Norfolk Island (Norfolk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Norfolk Island. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Norfolk Island, NF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
scattered clouds
20/20°C 3 km/h, W 70% 763.57 mmHg
sat dec 5
few clouds
21/21°C 16 km/h, WNW 76% 762.07 mmHg
sun dec 6
sky is clear
21/22°C 9 km/h, NNW 79% 762.82 mmHg
mon dec 7
broken clouds
21/22°C 24 km/h, NNE 88% 763.57 mmHg
tue dec 8
light rain
22/22°C 35 km/h, NNE 85% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.