Norway House

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Norway House in Norway House (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Norway House. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Norway House.
vlag van Canada
Vliegveld: Norway House
IATA code: YNE
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6211 kilometer vliegen naar Norway House in Norway House. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Norway House is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Norway House op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Norway House in Norway House (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Norway House in Norway House (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Norway House, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
23/18°C 13 km/h, E 54% 765.82 mmHg
sun jul 21
moderate rain
26/17°C 22 km/h, ENE 43% 763.57 mmHg
mon jul 22
few clouds
23/15°C 17 km/h, ENE 25% 765.82 mmHg
tue jul 23
sky is clear
26/16°C 17 km/h, SW 27% 764.32 mmHg
wed jul 24
light rain
26/20°C 21 km/h, SSW 47% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.