Nowy Dwor Mazowiecki

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Modlin in Nowy Dwor Mazowiecki (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nowy Dwor Mazowiecki. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Modlin is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Polen
Vliegveld: Modlin
IATA code: WMI
ICAO code: EPMO
Hoofdstad van Polen: Warsaw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1076 kilometer vliegen naar Modlin in Nowy Dwor Mazowiecki. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nowy Dwor Mazowiecki is Europe/Warsaw en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Modlin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Polen is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Modlin in (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Modlin in Nowy Dwor Mazowiecki (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Nowy Dwór Mazowiecki, PL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
snow
2/-1°C 35 km/h, W 81% 762.07 mmHg
mon mar 8
light snow
2/-3°C 20 km/h, NW 78% 764.32 mmHg
tue mar 9
overcast clouds
-1/-3°C 9 km/h, NE 79% 768.07 mmHg
wed mar 10
sky is clear
1/-1°C 8 km/h, SW 72% 768.82 mmHg
thu mar 11
light rain
5/7°C 27 km/h, SSW 70% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.