Nukus

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nukus in Nukus (Oezbekistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nukus. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nukus.
vlag van Oezbekistan
Vliegveld: Nukus
IATA code: NCU
ICAO code: UTNN
Hoofdstad van Oezbekistan: Tashkent

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4164 kilometer vliegen naar Nukus in Nukus. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nukus is Asia/Samarkand en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nukus op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nukus in Nukus (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nukus in Nukus (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Nukus, UZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
sky is clear
35/26°C 33 km/h, NNE 22% 755.31 mmHg
fri jul 1
sky is clear
32/26°C 31 km/h, NNE 14% 756.81 mmHg
sat jul 2
overcast clouds
36/25°C 42 km/h, NNE 12% 752.31 mmHg
sun jul 3
few clouds
32/25°C 45 km/h, N 25% 754.56 mmHg
mon jul 4
sky is clear
29/24°C 29 km/h, WNW 23% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oezbekistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Som. Valutacode UZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oezbekistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oezbekistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +998 of 00998.

14 Responses to “Nukus”

Comments are closed.