Nykoping

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nykoping in Nykoping (Zweden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nykoping. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nykoping.
vlag van Zweden
Vliegveld: Nykoping
IATA code: XWZ
ICAO code:
Hoofdstad van Zweden: Stockholm

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1049 kilometer vliegen naar Nykoping in Nykoping. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nykoping is Europe/Stockholm en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nykoping op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nykoping in Nykoping (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nykoping in Nykoping (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Nyköping, SE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
overcast clouds
3/-2°C 20 km/h, N 45% 768.07 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
4/1°C 13 km/h, NW 39% 759.81 mmHg
wed apr 24
light rain
7/3°C 14 km/h, S 58% 759.81 mmHg
thu apr 25
broken clouds
8/2°C 9 km/h, NE 55% 756.81 mmHg
fri apr 26
overcast clouds
6/2°C 18 km/h, N 68% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zweden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode SEK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zweden is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zweden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +46 of 0046.