Oshawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Oshawa in Oshawa (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Oshawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Oshawa.
vlag van Canada
Vliegveld: Oshawa
IATA code: YOO
ICAO code: CYOO
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5928 kilometer vliegen naar Oshawa in Oshawa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Oshawa is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Oshawa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Oshawa in Oshawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Oshawa in Oshawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Oshawa, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
rain and snow
10/-2°C 44 km/h, NNW 71% 743.31 mmHg
sun apr 2
light snow
0/1°C 38 km/h, NNW 33% 765.82 mmHg
mon apr 3
moderate rain
6/4°C 26 km/h, SW 89% 755.31 mmHg
tue apr 4
overcast clouds
9/4°C 30 km/h, ENE 66% 763.57 mmHg
wed apr 5
light rain
11/10°C 34 km/h, SW 99% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.