Osorno

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport in Osorno (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Osorno. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Osorno.
vlag van Chili
Vliegveld: Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport
IATA code: ZOS
ICAO code: SCJO
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12749 kilometer vliegen naar Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport in Osorno. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Osorno is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport in Osorno (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Canal Bajo Carlos Hott Siebert Airport in Osorno (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Osorno, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
9/2°C 13 km/h, SSW 74% 770.32 mmHg
fri jul 19
sky is clear
7/1°C 15 km/h, S 62% 773.32 mmHg
sat jul 20
broken clouds
8/3°C 10 km/h, S 71% 767.32 mmHg
sun jul 21
broken clouds
9/4°C 7 km/h, SSW 80% 771.07 mmHg
mon jul 22
scattered clouds
8/6°C 13 km/h, S 86% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.