Parakou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Parakou in Parakou (Benin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Parakou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Parakou is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Benin
Vliegveld: Parakou
IATA code: PKO
ICAO code: DBBP
Hoofdstad van Benin: Porto-Novo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4781 kilometer vliegen naar Parakou in Parakou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Parakou is Africa/Porto-Novo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Parakou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Benin is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Benin te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +229 of 00229.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Parakou in (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Parakou in Parakou (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Parakou, BJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri feb 26
sky is clear
40/27°C 4 km/h, ENE 13% 756.81 mmHg
sat feb 27
light rain
41/28°C 1 km/h, N 18% 756.06 mmHg
sun feb 28
light rain
42/28°C 3 km/h, S 20% 755.31 mmHg
mon mar 1
overcast clouds
39/28°C 7 km/h, ENE 22% 755.31 mmHg
tue mar 2
sky is clear
38/29°C 10 km/h, ESE 23% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.