Parijs

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aerogare in Parijs (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Parijs. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Parijs.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Aerogare
IATA code: XEX
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 415 kilometer vliegen naar Aerogare in Parijs. Een vlucht duurt ongeveer 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Parijs is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aerogare op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aerogare in Parijs (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aerogare in Parijs (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 26, 2023 - Sun
Paris, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 26
moderate rain
11/8°C 31 km/h, WSW 74% 753.81 mmHg
mon mar 27
light rain
10/7°C 20 km/h, N 43% 769.57 mmHg
tue mar 28
overcast clouds
10/10°C 16 km/h, S 38% 768.82 mmHg
wed mar 29
overcast clouds
17/16°C 20 km/h, SSW 37% 761.31 mmHg
thu mar 30
light rain
14/13°C 23 km/h, SW 63% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.