Parry Sound

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Parry Sound in Parry Sound (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Parry Sound. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Parry Sound.
vlag van Canada
Vliegveld: Parry Sound
IATA code: YPD
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5881 kilometer vliegen naar Parry Sound in Parry Sound. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Parry Sound is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Parry Sound op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Parry Sound in Parry Sound (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Parry Sound in Parry Sound (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Parry Sound, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
moderate rain
7/7°C 23 km/h, SE 97% 750.81 mmHg
wed feb 28
rain and snow
-0/-11°C 45 km/h, W 88% 740.31 mmHg
thu feb 29
light snow
-8/-4°C 31 km/h, WNW 54% 769.57 mmHg
fri mar 1
sky is clear
4/1°C 19 km/h, SW 63% 764.32 mmHg
sat mar 2
rain and snow
3/2°C 12 km/h, SSW 97% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.