Pasir Gudang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pasir Gudang Port in Pasir Gudang (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pasir Gudang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pasir Gudang.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Pasir Gudang Port
IATA code: ZLW
ICAO code:
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10497 kilometer vliegen naar Pasir Gudang Port in Pasir Gudang. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pasir Gudang is Asia/Kuala_Lumpur en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pasir Gudang Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pasir Gudang Port in Pasir Gudang (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pasir Gudang Port in Pasir Gudang (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Pasir Gudang, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
30/27°C 10 km/h, ENE 68% 756.06 mmHg
tue apr 23
light rain
32/28°C 10 km/h, SSE 62% 756.06 mmHg
wed apr 24
light rain
31/28°C 14 km/h, SE 64% 756.06 mmHg
thu apr 25
moderate rain
31/28°C 10 km/h, ENE 70% 755.31 mmHg
fri apr 26
moderate rain
31/28°C 7 km/h, SE 67% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.