Patras

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Araxos Airport in Patras (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Patras. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Patras.
vlag van Griekenland
Vliegveld: Araxos Airport
IATA code: GPA
ICAO code: LGRX
Hoofdstad van Griekenland: Athens

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2040 kilometer vliegen naar Araxos Airport in Patras. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Patras is Europe/Athens en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Araxos Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Araxos Airport in Patras (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Araxos Airport in Patras (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Pátrai, GR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
scattered clouds
22/22°C 16 km/h, WSW 72% 759.81 mmHg
sun jun 16
sky is clear
22/24°C 14 km/h, SW 62% 759.81 mmHg
mon jun 17
few clouds
24/25°C 20 km/h, SW 56% 761.31 mmHg
tue jun 18
sky is clear
31/26°C 22 km/h, NE 40% 760.56 mmHg
wed jun 19
sky is clear
31/29°C 18 km/h, NE 40% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Griekenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Griekenland is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.