Pavones

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quepos in Pavones (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Pavones is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Quepos
IATA code: XQP
ICAO code: MRQP

Hoofdstad van Costa Rica: San Jose
Aantal inwoners: 4516220
vlag van Costa Rica

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pavones is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quepos op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quepos in Pavones (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quepos in Pavones (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Pavones. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Pavones, CR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
light rain
24/18°C 8 km/h, NE 76% 759.81 mmHg
sat dec 5
light rain
26/19°C 8 km/h, NE 47% 760.56 mmHg
sun dec 6
light rain
26/20°C 9 km/h, NE 49% 759.06 mmHg
mon dec 7
light rain
26/19°C 9 km/h, NE 60% 759.06 mmHg
tue dec 8
moderate rain
23/19°C 8 km/h, NNE 78% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.