Pavones

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quepos in Pavones (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pavones. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pavones.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: Quepos
IATA code: XQP
ICAO code: MRQP
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9104 kilometer vliegen naar Quepos in Pavones. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pavones is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quepos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quepos in Pavones (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quepos in Pavones (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2022 - Sun
Pavones, CR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun nov 27
moderate rain
25/19°C 7 km/h, NNE 79% 760.56 mmHg
mon nov 28
moderate rain
21/18°C 7 km/h, NE 96% 761.31 mmHg
tue nov 29
light rain
20/18°C 5 km/h, SSW 81% 759.81 mmHg
wed nov 30
moderate rain
20/19°C 4 km/h, NE 97% 759.81 mmHg
thu dec 1
light rain
23/17°C 7 km/h, NE 87% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.