Perth

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Perth Ferry Port in Perth (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Perth. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Perth.
vlag van Australië
Vliegveld: Perth Ferry Port
IATA code: XPO
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14150 kilometer vliegen naar Perth Ferry Port in Perth. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Perth is Australia/Perth en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Perth Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Perth Ferry Port in Perth (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Perth Ferry Port in Perth (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Perth, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
scattered clouds
24/17°C 25 km/h, SW 40% 765.82 mmHg
mon apr 15
sky is clear
27/21°C 20 km/h, SSW 36% 767.32 mmHg
tue apr 16
sky is clear
28/24°C 21 km/h, E 34% 766.57 mmHg
wed apr 17
sky is clear
28/25°C 23 km/h, E 31% 767.32 mmHg
thu apr 18
sky is clear
28/26°C 22 km/h, ENE 32% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.