Petawawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Petawawa in Petawawa (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Petawawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Petawawa.
vlag van Canada
Vliegveld: Petawawa
IATA code: YWA
ICAO code: CYWA
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5689 kilometer vliegen naar Petawawa in Petawawa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Petawawa is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Petawawa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Petawawa in Petawawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Petawawa in Petawawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Petawawa, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
light snow
1/-1°C 15 km/h, ESE 82% 769.57 mmHg
thu mar 23
moderate rain
5/0°C 18 km/h, WNW 98% 753.81 mmHg
fri mar 24
broken clouds
0/-3°C 14 km/h, NW 64% 764.32 mmHg
sat mar 25
rain and snow
-2/1°C 25 km/h, E 93% 753.06 mmHg
sun mar 26
rain and snow
2/-1°C 23 km/h, WNW 96% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.