Philipsburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Princess Juliana International in Philipsburg (Sint Maarten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Philipsburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Philipsburg.
vlag van Sint Maarten
Vliegveld: Princess Juliana International
IATA code: SXM
ICAO code: TNCM
Hoofdstad van Sint Maarten: Philipsburg

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6933 kilometer vliegen naar Princess Juliana International in Philipsburg. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Philipsburg is America/Lower_Princes en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Princess Juliana International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Princess Juliana International in Philipsburg (Sint Maarten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Princess Juliana International in Philipsburg (Sint Maarten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Philipsburg, SX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
sky is clear
26/25°C 33 km/h, ENE 61% 762.82 mmHg
tue mar 5
sky is clear
25/25°C 24 km/h, ENE 71% 762.07 mmHg
wed mar 6
light rain
26/26°C 24 km/h, ESE 75% 762.07 mmHg
thu mar 7
sky is clear
26/26°C 27 km/h, ESE 70% 762.82 mmHg
fri mar 8
light rain
26/26°C 20 km/h, E 79% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sint Maarten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guilder. Valutacode ANG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sint Maarten is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sint Maarten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +599 of 00599.