Phnom Penh

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Phnom Penh International in Phnom Penh (Cambodja). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Phnom Penh. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Phnom Penh.
vlag van Cambodja
Vliegveld: Phnom Penh International
IATA code: PNH
ICAO code: VDPP
Hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9666 kilometer vliegen naar Phnom Penh International in Phnom Penh. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Phnom Penh is Asia/Phnom_Penh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Phnom Penh International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Phnom Penh International in Phnom Penh (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Phnom Penh International in Phnom Penh (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Phnom Penh, KH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
33/27°C 26 km/h, WSW 58% 752.31 mmHg
fri jul 1
light rain
31/27°C 24 km/h, WSW 56% 753.81 mmHg
sat jul 2
overcast clouds
28/27°C 22 km/h, SW 73% 753.06 mmHg
sun jul 3
light rain
32/27°C 29 km/h, WSW 57% 753.06 mmHg
mon jul 4
light rain
31/27°C 32 km/h, WSW 64% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cambodja

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Riels. Valutacode KHR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cambodja is 230 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cambodja te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +855 of 00855.

Comments are closed.