Pikangikum

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pikangikum in Pikangikum (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pikangikum. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pikangikum.
vlag van Canada
Vliegveld: Pikangikum
IATA code: YPM
ICAO code: CYPM
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6185 kilometer vliegen naar Pikangikum in Pikangikum. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pikangikum is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pikangikum op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pikangikum in Pikangikum (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pikangikum in Pikangikum (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 20, 2022 - Sat
Pikangikum, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
light rain
22/14°C 15 km/h, NNE 49% 762.07 mmHg
sat aug 20
sky is clear
24/16°C 8 km/h, ENE 39% 763.57 mmHg
sun aug 21
scattered clouds
27/20°C 15 km/h, WSW 40% 760.56 mmHg
mon aug 22
overcast clouds
14/12°C 15 km/h, NNE 75% 765.07 mmHg
tue aug 23
few clouds
23/15°C 7 km/h, ESE 41% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.