Pilar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pilar in Pilar (Paraguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pilar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pilar.
vlag van Paraguay
Vliegveld: Pilar
IATA code: PIL
ICAO code: SGPI
Hoofdstad van Paraguay: Asuncion

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10715 kilometer vliegen naar Pilar in Pilar. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pilar is America/Asuncion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pilar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pilar in Pilar (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pilar in Pilar (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Pilar, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
26/21°C 16 km/h, SE 68% 764.32 mmHg
fri jul 19
light rain
26/20°C 16 km/h, SE 71% 765.82 mmHg
sat jul 20
light rain
23/20°C 16 km/h, SSE 88% 764.32 mmHg
sun jul 21
light rain
25/19°C 15 km/h, SSE 61% 764.32 mmHg
mon jul 22
light rain
24/19°C 15 km/h, SE 83% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Paraguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guarani. Valutacode PYG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Paraguay is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Paraguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +595 of 00595.