Pincher Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pincher Creek in Pincher Creek (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pincher Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pincher Creek.
vlag van Canada
Vliegveld: Pincher Creek
IATA code: WPC
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7311 kilometer vliegen naar Pincher Creek in Pincher Creek. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pincher Creek is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pincher Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pincher Creek in Pincher Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pincher Creek in Pincher Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Pincher Creek, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
sky is clear
19/8°C 42 km/h, WSW 23% 758.31 mmHg
thu jun 13
sky is clear
19/12°C 13 km/h, E 34% 760.56 mmHg
fri jun 14
sky is clear
22/12°C 39 km/h, WSW 25% 754.56 mmHg
sat jun 15
overcast clouds
16/8°C 39 km/h, SW 28% 751.56 mmHg
sun jun 16
moderate rain
6/5°C 29 km/h, W 88% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.