Pond Inlet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pond Inlet in Pond Inlet (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pond Inlet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pond Inlet.
vlag van Canada
Vliegveld: Pond Inlet
IATA code: YIO
ICAO code: CYIO
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4324 kilometer vliegen naar Pond Inlet in Pond Inlet. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pond Inlet is America/Iqaluit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pond Inlet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pond Inlet in Pond Inlet (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pond Inlet in Pond Inlet (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Pond Inlet, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun aug 14
light rain
3/4°C 9 km/h, ENE 98% 752.31 mmHg
mon aug 15
light rain
3/3°C 11 km/h, ENE 97% 755.31 mmHg
tue aug 16
broken clouds
4/4°C 5 km/h, W 80% 757.56 mmHg
wed aug 17
sky is clear
5/5°C 11 km/h, ENE 70% 759.81 mmHg
thu aug 18
few clouds
5/4°C 19 km/h, ENE 72% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.