Ponza

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Harbour in Ponza (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ponza. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ponza.
vlag van Italië
Vliegveld: Harbour
IATA code: ZJY
ICAO code:
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1413 kilometer vliegen naar Harbour in Ponza. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ponza is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Harbour in Ponza (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Harbour in Ponza (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Ponza, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
light rain
14/15°C 39 km/h, ESE 77% 755.31 mmHg
wed feb 28
heavy intensity rain
15/14°C 45 km/h, ENE 71% 755.31 mmHg
thu feb 29
light rain
14/14°C 25 km/h, SSE 78% 756.06 mmHg
fri mar 1
light rain
14/13°C 37 km/h, W 80% 754.56 mmHg
sat mar 2
light rain
14/14°C 42 km/h, W 78% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.