Port Hardy

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Port Hardy in Port Hardy (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Port Hardy. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Port Hardy.
vlag van Canada
Vliegveld: Port Hardy
IATA code: YZT
ICAO code: CYZT
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7713 kilometer vliegen naar Port Hardy in Port Hardy. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Hardy is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Port Hardy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Port Hardy in Port Hardy (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Port Hardy in Port Hardy (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Port Hardy, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
scattered clouds
15/12°C 9 km/h, ESE 65% 759.81 mmHg
sat sep 23
moderate rain
11/10°C 18 km/h, W 91% 755.31 mmHg
sun sep 24
light rain
13/12°C 50 km/h, ESE 71% 755.31 mmHg
mon sep 25
moderate rain
11/11°C 49 km/h, ESE 95% 749.31 mmHg
tue sep 26
moderate rain
12/11°C 48 km/h, ESE 93% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.