Port Hawkesbury

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Port Hawkesbury in Port Hawkesbury (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Port Hawkesbury. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Port Hawkesbury.
vlag van Canada
Vliegveld: Port Hawkesbury
IATA code: YPS
ICAO code: CYPD
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4712 kilometer vliegen naar Port Hawkesbury in Port Hawkesbury. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Hawkesbury is America/Halifax en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Port Hawkesbury op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Port Hawkesbury in Port Hawkesbury (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Port Hawkesbury in Port Hawkesbury (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Port Hawkesbury, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
rain and snow
1/5°C 34 km/h, SE 96% 759.81 mmHg
sun apr 2
moderate rain
2/-3°C 33 km/h, WNW 96% 741.06 mmHg
mon apr 3
scattered clouds
0/1°C 34 km/h, WNW 53% 762.07 mmHg
tue apr 4
rain and snow
6/3°C 29 km/h, SSW 75% 762.07 mmHg
wed apr 5
overcast clouds
4/3°C 14 km/h, NW 69% 771.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.