Port Stanley

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Port Stanley in Port Stanley (Falkland Eilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Port Stanley is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Port Stanley
IATA code: PSY
ICAO code: SFAL

Hoofdstad van Falkland Eilanden: Stanley
Aantal inwoners: 2638
vlag van Falkland Eilanden

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Stanley is Atlantic/Stanley en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Port Stanley op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode FKP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Falkland Eilanden en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +500 of 00500.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Port Stanley in Port Stanley (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Port Stanley in Port Stanley (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Port Stanley. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Stanley, FK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 3
rain and snow
7/4°C 27 km/h, WSW 62% 744.81 mmHg
fri dec 4
light rain
9/8°C 16 km/h, WSW 65% 757.56 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
11/11°C 27 km/h, W 76% 757.56 mmHg
sun dec 6
light rain
12/12°C 27 km/h, W 76% 755.31 mmHg
mon dec 7
overcast clouds
13/11°C 5 km/h, WSW 69% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.