Port Stanley

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Port Stanley in Port Stanley (Falkland Eilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Port Stanley. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Falkland Eilanden
Vliegveld: Port Stanley
IATA code: PSY
ICAO code: SFAL
Hoofdstad van Falkland Eilanden: Stanley

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12958 kilometer vliegen naar Port Stanley in Port Stanley. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Stanley is Atlantic/Stanley en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Port Stanley op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Port Stanley in (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Port Stanley in Port Stanley (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Stanley, FK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 23
broken clouds
9/6°C 33 km/h, NW 61% 757.56 mmHg
fri sep 24
broken clouds
10/8°C 52 km/h, NNW 73% 752.31 mmHg
sat sep 25
overcast clouds
10/7°C 44 km/h, NNW 81% 747.81 mmHg
sun sep 26
light rain
5/4°C 52 km/h, S 93% 747.06 mmHg
mon sep 27
light rain
6/6°C 48 km/h, S 75% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Falkland Eilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode FKP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Falkland Eilanden is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Falkland Eilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +500 of 00500.

Comments are closed.