Porvenir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Porvenir in Porvenir (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Porvenir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Porvenir.
vlag van Chili
Vliegveld: Porvenir
IATA code: WPR
ICAO code:
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13641 kilometer vliegen naar Porvenir in Porvenir. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Porvenir is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Porvenir op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Porvenir in Porvenir (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Porvenir in Porvenir (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Estacion Porvenir, UY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
light rain
23/16°C 25 km/h, ESE 63% 759.81 mmHg
sat sep 23
light rain
17/13°C 22 km/h, ESE 96% 757.56 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
22/15°C 24 km/h, ESE 61% 759.81 mmHg
mon sep 25
scattered clouds
18/14°C 26 km/h, ESE 50% 760.56 mmHg
tue sep 26
light rain
15/12°C 22 km/h, E 80% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.