Praya

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lombok International in Praya (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Praya. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Praya.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Lombok International
IATA code: LOP
ICAO code: WADL
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12231 kilometer vliegen naar Lombok International in Praya. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Praya is Asia/Makassar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lombok International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lombok International in Praya (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lombok International in Praya (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Praia, CV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
few clouds
25/23°C 23 km/h, NNE 57% 759.06 mmHg
thu dec 1
broken clouds
25/23°C 25 km/h, NNE 60% 760.56 mmHg
fri dec 2
broken clouds
24/22°C 24 km/h, NNE 63% 761.31 mmHg
sat dec 3
broken clouds
23/22°C 18 km/h, NNE 62% 759.06 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
24/22°C 11 km/h, ENE 57% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.