Pucon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pucon in Pucon (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pucon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pucon.
vlag van Chili
Vliegveld: Pucon
IATA code: ZPC
ICAO code: SCPC
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12599 kilometer vliegen naar Pucon in Pucon. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pucon is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pucon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pucon in Pucon (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pucon in Pucon (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Pucón, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
9/7°C 22 km/h, NNW 95% 766.57 mmHg
sun jun 16
light rain
11/9°C 8 km/h, E 78% 765.07 mmHg
mon jun 17
heavy intensity rain
7/8°C 16 km/h, N 96% 758.31 mmHg
tue jun 18
moderate rain
8/7°C 17 km/h, NNW 97% 756.81 mmHg
wed jun 19
light rain
7/7°C 10 km/h, NW 92% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.