Puerto Aisen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puerto Aisen in Puerto Aisen (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto Aisen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puerto Aisen.
vlag van Chili
Vliegveld: Puerto Aisen
IATA code: WPA
ICAO code: SCAS
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13126 kilometer vliegen naar Puerto Aisen in Puerto Aisen. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puerto Aisen is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Puerto Aisen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puerto Aisen in Puerto Aisen (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puerto Aisen in Puerto Aisen (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Puerto Aisén, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
13/8°C 6 km/h, WNW 63% 762.82 mmHg
mon apr 15
broken clouds
17/12°C 8 km/h, WNW 48% 758.31 mmHg
tue apr 16
light rain
11/10°C 9 km/h, WNW 95% 759.06 mmHg
wed apr 17
light rain
11/10°C 8 km/h, WNW 97% 764.32 mmHg
thu apr 18
heavy intensity rain
10/6°C 15 km/h, NW 99% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.