Puerto San Jose

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puerto San Jose in Puerto San Jose (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto San Jose. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puerto San Jose.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Puerto San Jose
IATA code: GSJ
ICAO code: MGSJ
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9160 kilometer vliegen naar Puerto San Jose in Puerto San Jose. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puerto San Jose is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Puerto San Jose op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puerto San Jose in Puerto San Jose (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puerto San Jose in Puerto San Jose (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Puerto San José, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
scattered clouds
32/29°C 27 km/h, SSW 57% 758.31 mmHg
sat apr 20
moderate rain
31/27°C 24 km/h, S 60% 759.06 mmHg
sun apr 21
light rain
32/28°C 26 km/h, SSW 60% 758.31 mmHg
mon apr 22
light rain
31/29°C 24 km/h, SSW 60% 758.31 mmHg
tue apr 23
light rain
31/29°C 24 km/h, S 62% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.