Puerto Williams

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puerto Williams in Puerto Williams (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto Williams. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puerto Williams.
vlag van Chili
Vliegveld: Puerto Williams
IATA code: WPU
ICAO code:
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13681 kilometer vliegen naar Puerto Williams in Puerto Williams. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puerto Williams is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Puerto Williams op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puerto Williams in Puerto Williams (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puerto Williams in Puerto Williams (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Puerto Williams, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
overcast clouds
4/1°C 7 km/h, NNW 70% 753.06 mmHg
mon may 20
light snow
3/3°C 19 km/h, WSW 91% 742.56 mmHg
tue may 21
snow
3/1°C 17 km/h, SW 88% 745.56 mmHg
wed may 22
snow
-1/0°C 28 km/h, SW 83% 756.81 mmHg
thu may 23
snow
2/-0°C 30 km/h, SW 97% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.