Puertollano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puertollano in Puertollano (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puertollano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puertollano.
vlag van Spanje
Vliegveld: Puertollano
IATA code: UER
ICAO code:
Hoofdstad van Spanje: Madrid

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1661 kilometer vliegen naar Puertollano in Puertollano. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puertollano is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Puertollano op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puertollano in Puertollano (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puertollano in Puertollano (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Puertollano, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
light rain
8/5°C 32 km/h, W 75% 764.32 mmHg
thu dec 9
broken clouds
9/5°C 24 km/h, W 78% 768.82 mmHg
fri dec 10
overcast clouds
9/10°C 18 km/h, W 86% 768.07 mmHg
sat dec 11
scattered clouds
15/9°C 13 km/h, NE 58% 768.07 mmHg
sun dec 12
sky is clear
13/7°C 14 km/h, NE 51% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.

Comments are closed.