Qaisumah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Qaisumah in Qaisumah (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Qaisumah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Qaisumah.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: Qaisumah
IATA code: AQI
ICAO code: OEPA
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4312 kilometer vliegen naar Qaisumah in Qaisumah. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Qaisumah is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Qaisumah op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Qaisumah in Qaisumah (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Qaisumah in Qaisumah (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Qaisumah, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
scattered clouds
22/19°C 22 km/h, SSE 34% 759.81 mmHg
tue jan 31
light rain
25/19°C 35 km/h, WSW 34% 756.06 mmHg
wed feb 1
scattered clouds
18/16°C 21 km/h, NNW 42% 760.56 mmHg
thu feb 2
scattered clouds
17/16°C 14 km/h, ENE 34% 763.57 mmHg
fri feb 3
sky is clear
16/13°C 19 km/h, N 37% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.