Quang Ngai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quang Ngai in Quang Ngai (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Quang Ngai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Quang Ngai.
vlag van Vietnam
Vliegveld: Quang Ngai
IATA code: XNG
ICAO code:
Hoofdstad van Vietnam: Hanoi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9602 kilometer vliegen naar Quang Ngai in Quang Ngai. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Quang Ngai is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quang Ngai op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quang Ngai in Quang Ngai (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quang Ngai in Quang Ngai (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Quang Ngai, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
sky is clear
38/23°C 24 km/h, E 26% 757.56 mmHg
mon apr 15
scattered clouds
38/23°C 26 km/h, E 29% 757.56 mmHg
tue apr 16
sky is clear
38/24°C 25 km/h, E 27% 757.56 mmHg
wed apr 17
light rain
38/25°C 25 km/h, ESE 34% 756.06 mmHg
thu apr 18
light rain
38/23°C 21 km/h, E 34% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vietnam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam is 220 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.