Queenstown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Queenstown in Queenstown (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Queenstown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Queenstown.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Queenstown
IATA code: ZQN
ICAO code: NZQN
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18590 kilometer vliegen naar Queenstown in Queenstown. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Queenstown is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Queenstown op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Queenstown in Queenstown (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Queenstown in Queenstown (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Queenstown, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
few clouds
19/9°C 17 km/h, SSE 35% 762.07 mmHg
fri mar 31
sky is clear
20/13°C 17 km/h, ESE 40% 762.07 mmHg
sat apr 1
sky is clear
23/15°C 17 km/h, ESE 36% 762.07 mmHg
sun apr 2
moderate rain
25/15°C 16 km/h, SSE 36% 760.56 mmHg
mon apr 3
light rain
21/14°C 22 km/h, SE 46% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.