Reims

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Champagne-Ardenne TGV in Reims (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Reims. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Reims.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Champagne-Ardenne TGV
IATA code: XIZ
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 343 kilometer vliegen naar Champagne-Ardenne TGV in Reims. Een vlucht duurt ongeveer 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Reims is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Champagne-Ardenne TGV op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Champagne-Ardenne TGV in Reims (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Champagne-Ardenne TGV in Reims (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Arrondissement de Reims, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
light rain
15/16°C 14 km/h, W 91% 763.57 mmHg
tue jun 28
few clouds
22/16°C 7 km/h, ESE 48% 765.07 mmHg
wed jun 29
few clouds
25/18°C 12 km/h, SW 42% 759.81 mmHg
thu jun 30
moderate rain
13/12°C 17 km/h, W 92% 762.07 mmHg
fri jul 1
light rain
21/14°C 9 km/h, SW 48% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.

Comments are closed.